Πρώτα οι απαραίτητες συστάσεις

Γειά σας!

Είμαι ο Σωτήρης, και χαίρομαι πολύ που γνωριζόμαστε σε αυτό το μέσο.

Ταξιδεύω αρκετά, έως πολύ, γνωρίζω σιγά-σιγά τον κόσμο, και δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα. Οι εικόνες, οι γεύσεις, οι μυρωδιές, οι ήχοι και οι εμπειρίες που μου έχουν προσφέρει τα ταξίδια μέχρι τώρα, με έκαναν καλύτερο άνθρωπο, ψυχικά και πνευματικά πλουσιότερο, και θέλω πολύ να μοιραστώ αυτή την αίσθηση μαζί σας.

Γιατί e-mail newsletter;

Γιατί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν εξυπηρετούν πια το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν, προωθούν το συνεχές “σκρολάρισμα” και εκπαιδεύουν το κοινό στην “κατανάλωση” μόλις λίγων δευτερόλεπτα περιεχομένου.

Κυρίως όμως γιατί θέλω να μοιραστώ τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες με φίλους, τωρινούς και μελλοντικούς, που θα κρατήσουν το newsletter στα εισερχόμενά τους για όσο χρειάζονται μέχρι να βρουν τον χρόνο να το διαβάσουν.

Η φιλοδοξία μου είναι να σας προσφέρω ένα newsletter με ξεκούραστο και κυρίως ενδιαφέρον περιεχόμενο. Να (ξανα)-γνωρίσετε μέσα από τη ματιά μου μία πόλη, έναν τόπο, μία εμπειρία, να λάβετε και να δώσετε ιδέες για ταξίδια, να μάθετε περισσότερα για τα αεροπορικά ταξίδια και τα ξενοδοχεία.

Κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στο e-mail σας.

Πείτε το και στους φίλους σας

Προωθήστε τους το email. Δώστε τους το URL για να έρθουν κατ’ ευθείαν. Μοιραστείτε μία έκδοση στα σόσιαλ μίντια. Έχετε τόσες πολλές επιλογές!

Είμαι όλος αυτιά για οποιαδήποτε πρόταση.

Subscribe to The City Breaker

Χώρες, πόλεις, τοπία, εμπειρίες.

People

IT freelancer, airport roamer, aviation geek, avid traveler, miles and points enthusiast.